GNAGARGRYTA

 

 

4 portioner

 

1 blomkålshuvud

2 gullökar

2 äpplen

3-4 dl sojagrädde

1 msk äppelcidervinäger eller vitt vin

1 tsk gurkmeja

1 tsk curry

Salt

Olja till stekning

Färsk basilika

 

Skär blomkålen i små bitar eller nyp av de yttersta buketterna. Fräs blomkålen med den hackade löken i olja. Skär äpplen i små bitar ca 1x1cm stora kuber. Blanda i blomkålen. Stek någon minut och krydda. Häll i sojagrädden vinägern och låt puttra någon minut. Salta. Toppa med färsk basilika och servera med ris eller belugalinser.

 

1 kommentarer

Niki

06 May 2014 23:34

Testpanelen har nu provlagat Gnagar grytan..SÅ JÄKLA GOTT! Alla tummar upp!

Kommentera

Publiceras ej